post

Posjeti Lipik 3×3 Challenger – 14. i 15.6.2019.

Ljubitelj si sporta i sjediš u svom dnevnom boravku i putem live streaminga čekaš početak live prijenosa 3×3 košarke.

Iako putem streaminga možeš vidjeti što se događa na terenu, puno bolje rješenje je da atmosferu 3×3 košarke osjetiš uživo. A to je itekako moguće jer na samo nekoliko sati od tebe, u Lipiku, u Požeško – slavonskoj županiji se održava jedan od najboljih svjetskih 3×3 Challengera s najboljim ekipama iz cijelog svijeta.

Dođi u Lipik, dođi u Hrvatsku i osjeti zašto je 3×3 košarka više od košarke i zašto je 3×3 novi olimpijski sport te najbrže rastući urbani sport na svijetu prema istraživanju Međunarodnog olimpijskog odbora.
Osim toga prilika je to da posjetitš brojne kulturne i prirodne znamenitosti u blizini. Državnu ergelu lipicanaca po kojoj je Lipik poznat i izvan granica Hrvatske, Planinarski dom Omanovac s kojeg se pruža prekrasan pogled na cijelu Zapadnu Slavoniju, u blizini je i Park prirode Lonjsko polje, a na istoku požeška Zlatna dolina sa svojim prekrasnim vinogradima.

Planinarski dom Omanovac

Posjeti Hrvatsku, posjeti Lipik, doživi 3×3 atmosferu, probaj lokalne specijalitete, kušaj vrhunska domaća vina i odmori se u nedirnutoj i čistoj prirodi koju nudi Zapadna Slavonija.

Hrvatska puna života!

Lipik pun života!